0.00
lunch

Een verzorgde lunch? Dat is zo geregeld bij Dik Trom.

Een lunch tijdens een meeting op de zaak, een receptie of bij welke gelegenheid ook, laat altijd een bepaalde indruk achter. Laat daarom de verzorging van uw lunch met een gerust hart over aan de broodjesartiesten van Dik Trom.

U kunt kiezen uit verschillende ovenverse broodjes met een tal van diverse soorten beleg, door ons met veel liefde en veel aandacht bereid. U kunt vertrouwen op smakelijke kwaliteit met aandacht voor detail. Dat is een gerust gevoel, u heeft immers meer aan het hoofd.

Vindt u niet het beleg van uw gading laat het ons weten. Wij kunnen veel, alleen één ding kunnen wij niet veranderen dat is de kwaliteit en de service.

Lunch

Lunch A
2 zachte broodjes p.p. wit of bruin belegd met kaassoorten en vleeswaren.
€ 4.50 p.p.
Lunch B VEGETARISCH
2 verschillende meergranen broodjes belegd met diverse kaassoorten en vegetarische salades, af gegarneerd met slasoorten en allerlei lekkernij.
€ 7.50 p.p.
Lunch C
1 zacht broodje p.p. wit of bruin 1 pistolet p.p. wit of bruin. Belegd met diverse soorten salades, kaassoorten en vleeswaren.
€ 5.50 p.p.
Lunch D
2 pistolets p.p. wit of bruin. Belegd met diverse soorten salades, kaassoorten en vleeswaren.
€ 6.50 p.p.
Lunch E
Diverse soorten luxe pistolets wit of bruin, waldkorn, caibatta 2 p.p. Belegd met brie, kaassoorten, vissalades en luxe vleeswaren.
€ 7.50 p.p.

Minimale afname 5 personen. Al onze prijzen zijn excl. 6 % BTW.